Політика

В Житомирі партія «УДАР» пропонує визначати кандидатів-мажоритарників шляхом опитування

18 January 2012, 16:29

18 січня 2012 року в Житомирі відбулася прес-конференція Житомирської обласної організації ПП «Удар Віталія Кличка» щодо підписання угоди про взаємну співпрацю під час виборів до Верховної Ради України і створення демократичної більшості в мажоритарних округах регіонів.

Партія Удар звернулася з закликом до колег по опозиції об’єднатися навколо спільної ідеї – повернення України на демократичний шлях розвитку, на шлях євроінтеграції.

«Ми хочемо, щоб у кожному окрузі від опозиції було висунуто єдиного кандидата. Але починати потрібно не з розподілу округів між своїми кандидатами, а з визначення критеріїв до кандидатів, проведення своєрідного праймеріз між претендентами.

Ми вважаємо, що визначати достойних мають не вожді за принципом «це – наш округ, а це – ваш округ», а самі виборці. Тому ми пропонуємо, аби вже зараз в округах почали активну роботу представники опозиції. Потім буде проведене незалежне опитування, за результатами якого визначать, хто з кандидатів має перевагу і стане єдиним кандидатом від опозиції. Результати опитування оприлюднять за півтора місяці до виборів», - заявив голова Житомирської обласної організації ПП «Удар Віталія Кличка» Рустам Раупов

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі