Культура

В Україні презентували кліп на неофіційний гімн Євро-2012 житомирянина Дмитра Голуба

24 May 2012, 15:22

 23 травня у Києві відбулась прем’єра музичного відеокліпу «Вболівай!», відзнятого на пісню переможця всеукраїнського творчого конкурсу «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії!» житомирянина Дмитра Голуба, - повідомляє Інформаційний центр Україна-2012

У кліпі знялися Фоззі та Фагот (ТНМК), Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Кузьма «Скрябін», Вадим Красноокий (Мед Хедс), Альона Вінницька, Ані Лорак, Віктор Бронюк (ТіК), Валерій Харчишин (Друга Ріка), Дізель та Мурік (Green Grey), Еріка, Потап і Настя, а також автор пісні Дмитро Голуб.

Під час презентації Дмитро Голуб повідомив, що не ображається на те, що до зйомок залучили інших виконавців. «Навпаки. Мені дуже приємно працювати з такими відомими зірками. Під час зйомок я та музиканти гурту «Укроп» отримали неоціненний досвід», – зауважив автор народного гімну Євро-2012.

27 травня на Майдані Незалежності з музичним відео на пісню «Вболівай» зможуть ознайомитись усі учасниками святкування Дня Києва, а від 23 травня відео почали транслювати на телебаченні.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі