Політика

Святослав Піскун повернув Бердичеву електричку

18 September 2012, 10:50

Нарешті Бердичівський залізничний вокзал почув пронизливий гудок електрички «Бердичів-Київ». Цієї  події чекали тисячі мешканців міста і району довгі роки.

Не дивлячись на  обіцянки чисельних кандидатів у народні депутати,  що як тільки  отримають депутатський мандат  електричку для бердичівлян виб’ють, мало хто вірив і   сподівався, що це колись відбудеться.  Не обіцяти, а виконувати – це девіз Святослава Піскуна.  Він дав слово  землякам,  що електропотяг Бердичів- Київ буде і не забарився виконати. Не став чекати,  кінця виборів та результатів голосування,  а взяв і зробив.

Довгі роки жителі Бердичева і району  змушені були добиратися до столиці у тісних  маршрутках.  Дорога залізницею  із Бердичева  до Києва забирала цілий день. Людям доводилося пересідати у Козятині з одного потяга на інший і при цьому чекати годинами на вокзалі.

З понеділка 17 вересня електричка «Бердичів-Київ» відновила свою  роботу.   Щодня о 14 год 28 хв. ыз залізничного вокзалу Бердичева тепер відправлятиметься  електропотяг на Київ  із зупинками на усіх  станціях. Це значить,  що найменш  захищені верстви населення – студенти і пенсіонери отримали дешевий і зручний  вид транспорту,  це значить,  що селяни і фермери з навколишніх сіл  зможуть возити свою сільгосппродукцію на ринки Києва і вигідно   її продавати,  це значить, що  працездатні жителі міста  зможуть знайти високооплачувану роботу у Києві і працювати,  годувати і вдягати свої сім’ї.  Тисячам людей зроблено крок на зустріч до покращення їх добробуту. 

Та цьому передувала велика і клопітка робота кандидата у народні депутати Святослава Піскуна. На кожній зустрічі із виборцями люди просили  Святослава Михайловича посприяти у відновленні   рейсів електропоїздів «Бердичів-Київ» та «Козятин-Шепетівка» із зупинкою  у м.Бердичеві. Були зібрані тисячі підписів людей. І спільно  з кандидатом у народні депутати України Святославом пискуном люди домоглися свого.  На урочистостях , присвячених  першому рейсу електропотяга Святослав Піскун зазначив: «Я хочу Вам всім,  дорогі земляки,   подякувати,  що ви мене наполегливо заставили це зробити. Ми з Вами   збирали підписи,  ходили до керівництва,  я особисто  їздив до керівництва залізничної  дороги. Я особисто сказав,  що за моєю спиною  стоїть 220 тисяч  людей,  які вас просять відновити електричку «Бердичів-Київ». Я хочу  особливо подякувати  віце-прем’єру Борису  Колєснікову,  керівнику   залізної  дороги  Володимиру  Козаку та усім,  хто пішов нам на зустріч». 

На урочистостях  присвячених  першому рейсу електропотяга «Бердичів-Київ» зібралися десятки людей.  Бердичівлянин  Микола Устенко  щасливий від того,  що цей жах із пересадками і чеканням закінчився.

«Це вже давно  треба   було зробити,  бо люди були незадоволені.  Ми добиралися із Києва  із 6 ранку до 11 ночі. А зараз дякуємо  Святославу Піскуну, що повернув нам електричку,   хай   йому Бог дає здоров’я»,  - каже пан Микола. 

Бердичівлянка Вікторія Ісаєва теж  не може стримати радості

«Ъздять і на роботу і на навчання,  електричка -  це потрібна річ,  а з пересадкою  в Козятині це дуже важко було. Ми дуже раді,  що є така можливість добиратися людям не вранці  а хто потребує  і ввечері може доїхати,  дуже зручний час і те,  що вона пряма,  це дуже добре», - каже жінка. 

«Це визначна подія для  м.Бердичева,  тому що завдячуючи роботі Святослава   Піскуна,  люди мають можливість краще фінансово вирішувати свої  проблеми.  Це дасть  можливість населенню добиратися до міста  Києва і  перш за все студентам,  бо вони мають завчасно добиратися,  щоб з понеділка приступити до навчання. У нас депутати  обіцяють , а обіцяного три роки треба чекати. А тут  сказано і зроблено. Я думаю,  що Святослав Піскун і надалі буде тримати свого слова,  бо він наш земляк,  а хто про Бердичів подбає,  як не наші земляки?», - не стримує емоцій жителька Бердичева Валентина  Шевчук.

На урочистостях  запуску першої електрички Святослав Піскун підкреслив, що перший пункт його передвиборної програми вже виконано.

«Перший пункт моєї  програми вже виконано.  Лишилося дати чисту воду   бердичівлянам  і залишилося зробити переїзд під залізничною  колією у  Попільні,  і в Бердичеві, щоб люди  не стояли  на переїзді. Поки інші багато говорять, я беру і тихенько роблю. От і вся різниця між мною та іншими кандидатами»,  - підкреслив Святослав Піскун. 

Люди помітили,  що Святослав Піскун не дає порожніх  обіцянок,  не кидає слова на вітер,  а завжди налаштований на вирішення  проблем,  які ставлять перед ним виборці.

Прес-служба кандидата в народні депутати України Святослава Піскуна

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі