Політика

У Бердичівському окрузі в опонентів Жебрівського немає жодних аргументів, крім лайна

11 October 2012, 13:41

У четвер, 11 жовтня, близько 7:00 перед виборчим штабом кандидата в народні депутати Павла Жебрівського по 63-му Бердичівському округу одинадцятеро осіб із закритими обличчями привезли й залишили після себе купу гною.

Як заявив кандидат у депутати, лідер Української платформи «Собор» Павло Жебрівський, він розцінює цей факт як вияв істерики його політичних опонентів.

«Моїм конкурентам не позаздриш: у них, крім лайна, немає жодних аргументів. Уже що тільки не виробляли: і підроблені листівки нібито від мого імені, де я нібито агітував за продаж землі і великі пільги для олігархів, і фальшиві газети ледь не мільйонним накладом, по кілька штук на кожного мешканця округу, а все без толку. Нині мої опоненти в істериці: ніяк не можуть перебити своїм несамовитим обпльовуванням та підкупом наслідки моєї багатолітньої роботи. Адже левова частина мешканців округу знає мене особисто», - зазначив Павло Жебрівський.

Як відомо, конкурентами Павла Жебрівського по 63-му округу є провладні кандидати, які досі обіцяють «покращення», а також «тушка» з обслуги одного олігарха, яка дезертирувала зі своєї фракції, голосувала за закон про мови та інші антиукраїнські закони.

Тепер, за словами Павла Жебрівського, «опонентам набридло плюватися лайном і вони вирішили показати все, на що здатні».

«Купа гною, як бачите, немала – може, одразу кілька представників влади й «тушка» старалися, або й усім складом обласних організацій», – віджартовується кандидат.

За словами Павла Жебрівського, він ставиться до ситуації по-філософськи: якщо опоненти плюють у спину й кидаються всім, на що здатні, значить, ти – попереду.

Прес-служба Української платформи «Собор»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі