Політика

Освітяни Києва просять житомирських виборців підтримати кандидата, якому можна довірити майбутнє

17 October 2012, 14:51

 Керівники та педагогічні працівники навчальних закладів Києва звертаються до виборців округу №66 (м.Малин, Житомирська область) з проханням підтримати кандидата в народні депутати Віталія Журавського.

«Віталій Станіславович протягом чотирьох років працював заступником голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань, зокрема, опікувався сферою освіти. Ми, керівники та педагогічні працівники навчальних закладів столиці, завжди відчували його турботу і підтримку. За часів його діяльності на цій посаді було зроблено багато корисних і важливих справ для розвитку освіти. Усі освітяни Києва знають Віталія Станіславовича як досвідченого керівника, порядну і чуйну людину, яка завжди знайде час вислухати, допомогти та підтримати, що він не раз доводив не словами, а конкретними добрими справами», - йдеться у зверненні освітян.

Керівники та педагоги просять житомирських виборців підтримати кандидатуру земляка Віталія Станіславовича Журавського на виборах до Верховної Ради України, «адже саме такій людині можна сміливо довірити своє майбутнє і майбутнє ваших дітей».

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі