Політика

Піскун заявляє про побиття журналіста, який розслідував факти підкупу виборців у Житомирській області

18 October 2012, 09:38

 В місті Бердичів (Житомирська область) невідомі кинули в автомобіль та побили журналіста, громадського діяча Костянтина Коваленка, який розслідував факти підкупу виборців у 63-му виборчому окрузі.

Про це заявив народний депутат, тричі Генеральний прокурор України Святослав Піскун.

За його словами, журналіст зібрав достатню кількість фактів для передачі міжнародним спостерігачам інформації щодо купівлі голосів одним з кандидатів у народні депутати від влади по 63 виборчому округу із центром у місті Бердичів.

Святослав Піскун розповів, що ввечері 15 жовтня невідомі посеред вулиці затягли журналіста у позашляховик, вивезли у невідомому напрямку та побили його.

«Знаючи, що журналіст буде оприлюднювати факти підкупу, вони погрожували і били його протягом 2,5 годин. Катували його. Для мене принципово, щоб винні у цьому страшному інциденті були покарані», - заявив екс-генпрокурор.

Піскун зазначив, що він пам’ятає розслідування справи журналістів Ігоря Александрова та Георгія Гонгадзе та впізнає почерк людей, які знущалися над журналістами. Піскун заявив, що буде вимагати від правоохоронних органів якнайшвидшого розкриття цього страшного злочину.  

Наразі, журналіст із легкими тілесними ушкодженнями вже отримав першу невідкладну допомогу та звернувся із заявою до правоохоронних органів.

Прес-служба кандидата в народні депутати України Святослава Піскуна

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі