Місто

Влада хоче передати на баланс Житомирської міської дитячої лікарні два приміщення під поліклініки

5 November 2012, 11:17

У Житомирі приміщення, які використовувалися на умовах оренди, хочуть передати на баланс міської дитячої лікарні.

На офіційному сайті Житомирської міської ради опублікований проект рішення міськвиконкому про передачу нежитлових приміщень, що використовуються на умовах оренди.

«З метою ефективного використання комунального майна, належного утримання нежитлових приміщень територіальної громади міста, що використовуються на умовах оренди, враховуючи клопотання управління охорони здоров’я міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив передати на баланс комунальної установи «Центральна дитяча міська лікарня» нежитлові приміщення для розміщення поліклінік установи з балансів: комунальної установи центральна міська лікарня № 1 м.Житомира нежитлові приміщення площею 730,25 кв.м. за адресою: площа Польова, 2; ВЖРЕП № 1 нежитлові приміщення площею 116,7 кв.м. за адресою: вул. Черняховського, 129-в», - йдеться у проекті рішення.

Начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Борщівський запевнив, що передача не пов’язана з реорганізацією дитячої поліклініки по вул. 1 Травня.

«Внесені зміни до законодавства і з 1 січня 2013 року ми вже не зможемо орендувати приміщення у комунальних установ на пільгових умовах (орендна плата – 1 грн. за рік). Оскільки і дитяча лікарні і власники приміщень є комунальними установами, то ми вирішили шляхом передачі на баланс залишити орендовані приміщення за дитячою лікарнею», - сказав Віктор Борщівський.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня біля Житомирської мерії близько 20 жінок з дітьми протестували проти закриття дитячої поліклініки по вул. 1 Травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі