Суспільство

113 педагогів з Житомирської області будуть змагатися за звання «Учитель року 2013»

28 January 2013, 12:45

 30 січня у Житомирі пройде відкриття обласного етапу конкурсу «Учитель року 2013». Конкурс пройде у 5 номінаціях: «Фізика», «Музичне мистецтво», «Інформатика», «Російська мова», «Іноземна мова. Французька».

 Про це Житомир.info повідомив проректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик.

 До участі у цьому етапі конкурсу подали заявки 113 педагогів: по 28 – з фізики та інформатики, 26 – з музичного мистецтва, 23 – з російської мови, 8 – з французької мови.

 Обласний етап пройде у два тури.

 30 – 31 січня конкурсанти зроблять презентацію власного досвіду «Я роблю це так». За підсумками цього туру журі визначить по п’ять фіналістів, які 12 – 14 лютого боротимуться за звання переможця.

 Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводиться з 1996 року. Двоє представників Житомирщини ставали переможцями: вчитель образотворчого мистецтва Очеретянської ЗОШ І – ІІ ст. ім.. Н. М. Наврузалієва Червоноармійського району Фесенко Леонід Віталійович та вчитель української мови та літератури ЗОШ І – ІІІ ст. м. Овруча Ковальчук Сергій Іванович. Ще семеро освітян області входили у число лауреатів.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі