Політика

Житомирські свободівці написали відкритого листа Олегу Тягнибоку про вихід з партії

13 March 2013, 11:59

В Інтернеті з’явилася відкрита заява на ім’я лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока про вихід з партії 12 членів Житомирської міської організації.

Один з підписантів – Юрій Березюк підтвердив журналісту Житомир.info, що дана заява – не «качка», а дійсно відображення позиції окремих членів міської організації ВО «Свобода».

«Ситуація, що склалась в Житомирській міський організації, не без прямої дії та бездіяльності голови обласної організації Сидора Кізіна, є вкрай негативною. Організація перестала бути об’єднавчим фактором українських націоналістів Житомирщини для організованої боротьби за УССД, як то декларується Програмою та Статутом ВО «СВОБОДА», перетворилась в інструмент для досягнення власних меркантильних, далеких від Ідеї Нації, інтересів, які суперечать українському націоналізмові, окремої групи людей на чолі з головою обласної організації С. Кізіним та нелегітимно обраним головою міської організації В. Брокарєвим. Житомирська міська організація стала бізнес-проектом для обраних. Посади в партії роздаються головою за принципом особистої вірності, а не користі для держави та нації. Закулісні ігри та інтриги, власне збагачення, сімейні клани, угодництво та підсиджування, підлабузництво, а також постійні компроміси депутатів з антинародною владою стали нормою життя в організації», - йдеться у заяві.

Під заявою, яка датована 12 березня 2013 року, 12 підписів:

1. Сергій Архангельський
2. Юрій Броварський
3. Юрій Березюк
4. Іванна Березюк
5. Анатолій Тищенко
6. Іван Боголєпов
7. Олександр Гаврилюк
8. Зоя Гавришко
9. Андрій Демчук
10. Василь Хомюк
11. Любов Полякова
12. Анатолій Сябро
 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі