Місто

Кілька тисяч житомирян взяли участь у параді «Щасливих родин»

18 May 2013, 20:09

18 травня центральними вулицями Житомира пройшов парад «Щасливих родин».

О 16.00 кілька сотень житомирських родин зібралося на вул. Михайлівській, з якої розпочалась святкова хода. Парад пройшов по вул. Київській, Театральній та В. Бердичівській і завершився на майдані Корольова. В голові колони йшли молодята в весільних вбраннях, за ними слідували представники влади та організатори заходу, далі рухались молоді подружжя з дитячими візочками, родини з дошкільнятами, школярами, студентами, представники міських навчальних закладів та всі сім’ї, які побажали взяти участь у святковому параді.

Після завершення параду на майдані Корольова відбулось урочисте відкриття свята та нагородження житомирських родин в номінаціях «Багатодітна родина», «Золоте весілля», «Талановита родина». Поряд – на Новому бульварі розкинулось ціле містечко з безліччю конкурсів, естафет, вікторин для дітей та їхніх батьків, безкоштовними розвагами на батуті та яскравим боді-артом від компанії «Нові вікна».

Ініціатива проведення такого масштабного свята в Житомирі належить благодійній організації «АСЕТ», яка вже третій рік поспіль організовує в місті подібний захід. Свято «Щасливої родини» за цей час вже стало традиційним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі