Місто

80 родин житомирських військових, які отримали ордери на квартири в новому будинку, не зможуть туди вселитися, - мер Дебой

11 June 2013, 14:18

Багатоквартирний будинок по вул. Жукова, жителям якого замміністра оборони Артуро Бабенко 5 червня видав «оглядові» ордери, не буде зданий в експлуатацію.

Про це 11 червня під час засідання виконкому Житомирської міськради повідомив мер Житомира Володимир Дебой.

«По-перше, цей будинок не введено в експлуатацію і не буде введено. Я прошу ще раз направити листи в міністерство оборони і попередити тих людей, які мають отримати там квартири, що забезпечити тепловий режим там неможливо, тому що у 2008 році Міністерство оборони не виконало свої зобов’язання. На котельню по Жукова, 31 був навантажений цей будинок. Котельня  працює на максимальній потужності. Сьогодні котли не доведені до нормальної експлуатації, а вже всі салютують про те, що ніби ще один будинок зданий. Ми цей будинок не приймемо, ордери не видамо і не дамо можливості підводити людей в зимовий період без опалення», - розповів Володимир Дебой.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня 80 родин житомирських військовослужбовців отримали «оглядові» ордери на квартири в будинку по вул. Жукова, 8. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі