Політика

Житомирський губернатор Рижук проігнорував доручення Азарова і не відповів на звернення народного депутата

13 June 2013, 11:33

 Народний депутат Віталій Журавський звинувачує губернатора Житомирської області Сергія Рижука в ігноруванні доручень прем’єр-міністра України.

22 квітня Віталій Журавський направив депутатське звернення до прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо виділення майже 2,8 млн. грн. на капітальний ремонт Будинку культури у райцентрі Малин Житомирської області.

У звернені народний депутат зазначає, що Будинок культури, який знаходиться у центрі Малина, збудований у 1929 році. У ньому працюють 3 колективи, які мають звання «народний». У приміщенні відсутнє водовідведення, гардеробні кімнати, внутрішні туалети. В аварійному стані стеля та балкони, що може загрожувати безпеці людей.

Азаров 23 квітня дав доручення міністру фінансів Юрію Колобову та житомирському губернатору Сергію Рижуку розглянути звернення та поінформувати у встановлений законом термін народного депутата і Кабінет міністрів.

Проте Віталій Журавський наголошує, що до цього часу відповіді від губернатора не отримав.

«Я скористався своїм правом на депутатський запит, а від Рижука відповіді немає. В установлений законом термін (15 днів) Рижук не знайшов можливості відповісти народному депутату, мабуть забувши, що я не його підлеглий. Йому треба було розглянути це питання на сесії, внести зміни до бюджету і виділити кошти. Мене дивує те, що Рижук лише один раз, на початку своєї каденції у 2010 році, відвідав Малинський район», - сказав Віталій Журавський.

Народний депутат також вважає, що найближче оточення губернатора вирішило через «придворних» журналістів вести з ним інформаційну війну.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі