Місто

У Житомирі порахували кількість маршруток на центральній вулиці. Чи відреагує влада на результати моніторингу?

17 September 2013, 17:21

 У Житомирі вирішили підрахувати кількість маршрутних таксі, які проходять по вулиці Київській за добу. І зробила це не влада, яка постійно говорить про наведення ладу та допомогу ТТУ.

16 вересня впродовж цілого дня рух усіх маршруток, що проїжджали по центральній вулиці міста, заносили у спеціальні таблиці, фотографували та знімали на відео.

«Метою акціє є моніторинг маршрутних таксі, які проходять по центральній вулиці Житомирі – Київській. Заяви про те, що політика міської влади спрямована на рятування трамвайно-тролейбусного управління, м’яко кажучи, не викликають довіри. Кількість маршрутних таксі, які їздять вулицями Житомира, ніхто не контролює і боротьба йде за перерозподіл фінансових потоків», - каже член міськвиконкому, депутат Житомирської обласної ради Сергій Сухомлин.

За попередніми даними цього експерименту, видно, що кількість маршруток, які їздять по вулиці Київській відрізняється від цифр у документах, які є в розпорядженні організаторів цього заходу.

№ маршрутки

Кількість графіків (затверджена)

Реальна кількість графіків (16.09.13)

2

12

8

8

7

7

11

12

14

14

5

7

19

12

17

58

10

11

125

7

4

Водії тролейбусів нарікають, що працювати в умовах постійної конкуренції з маршрутними таксі важко, бо ті в погоні за пасажирами порушують правила дорожнього руху, «підрізають» і стають на тролейбусних зупинках.

Реакцію влади на результати моніторингу його організатори сподіваються побачити чи почути найближчим часом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі