Політика

Віталій Журавський написав генпрокурору про захват землі та корупцію у Житомирській області

24 September 2013, 17:39

 Народний депутат Віталій Журавський просить Генерального прокурора України Віктора Пшонку розібратися із ситуацією в Брусилівському районі та вжити заходів прокурорського реагування.

Про це йдеться у депутатському зверненні Журавського на ім’я Генпрокурора.

«До мене звернувся Микола Петрович Головієнко, інвалід по зору з дитинства, який розповів про протиправні дії голови Брусилівської райдержадміністрації Шпаковича та посадовців райвідділу Держкомзему. ТОВ «Долинівське» отримало 300 га землі, в які незаконну були включені 50 га, що належать Миколі Петровичу. В результаті Головієнко, у якого є власне фермерське господарство, втратив посіви озимих, врожай його кукурудзи привласнило ТОВ «Долинівське», загальна сума збитків становить 640 тисяч гривень», - зазначив Віталій Журавський.

Народний обранець звертає увагу на ознаки кримінальних правопорушень у діях державних службовців та невиконанням Брусилівською райдержадміністрацією рішення суду.

«Прошу вжити відповідних заходів прокурорського реагування з усунення порушень закону, відшкодування винними особами Головієнку М.П. та державі завданих збитків, повернення протиправно захоплених земельних ділянок їх користувачам (власникам), притягнення причетних до вчинення кримінальних правопорушень осіб до юридичної відповідальності», - йдеться у зверненні Віталія Журавського до Генерального прокурора.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі