Події

У Коростишеві три сімї звинувачують пожежних у тому, що залишились без даху над головою

28 September 2013, 12:31

Пожежних звинувачують у тому, що вони залишили без житла і майна кілька родин у Коростишеві Житомирської області. Люди запевняють, що рятувальники довго не починали гасити вогонь і приїхали п'яними на виклик. Вогнеборці, натомість, винуватять самих погорільців. Мовляв, викликали їх надто пізно, - йдеться в сюжеті ТСН.

Будинок, у якому жили три сім'ї, згорів ущент. Зайнялося тут о пів на другу ночі. Вогонь побачили сусіди і викликали пожежних. Із квартири, де за словами мешканців, гуляла п'яна компанія, вогонь перекинувся на весь будинок, у якому жили три родини. Вони не постраждали, але втратили все, бопожежники приїхали на виклик п‘яними.

Погорільці кажуть, що рятувальники, які приїхали на виклик, не могли почати гасити вогонь. Також стверджують, що пожежники прибули на боротьбу із вогнем пʼяними.

У пожежній частині звинувачення відкидають. Кажуть, усе згоріло, бо їх викликали пізно.

Тим часом погорільці кажуть, що поки що думають не про покарання вогнеборців. Люди, які лишилися просто неба, насамперед думають, де їм ночувати.

Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом про навмисний підпал. Кажуть, якщо експертиза підтвердить, що будинок підпалили сусіди, то ті потраплять за ґрати. У межах розслідування перевірять і те, як діяли пожежники.

Як повідомляв Житомир.info, влітку в Коростишеві згоріло 30 складських приміщень. Власники казали, що пожежа виникла через підпал та звинувачували рятувальників, які приїхали на виклик без води та з порватими пожежними рукавами.

Житомир.info за матеріалами ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі