Політика

Віталій Журавський проінспектував стан виконання робіт із будівництва дороги до Замку Радомисль

20 October 2013, 11:56

 Народний депутат Віталій Журавський відвідав Радомишльський район Житомирської області, де вже другий тиждень за його сприяння здійснюється будівництво автодороги Радомишль–Замок Радомисль.

Разом із незалежними експертами парламентарій проінспектував хід виконання будівельних робіт.

«Будівництво дороги виконується «на відмінно», у суворій відповідності до затвердженого графіку. І це незважаючи на те, що роботи ускладнюються нинішнім станом дороги, проїжджа частина якої вкрита глибокими вибоїнами, а ширина окремих ям подекуди сягає півметра. Варто також зауважити, що до цих пір дорога не була забезпечена водовідведенням та не мала попереднього нормативного профілю, а про просадки на окремих ділянках шляху годі й казати. Планується також, що автошляховики обладнають міст через рівчак. Тут необхідно звести перильне огородження, відремонтувати берегові опори та облаштувати укріплення», - зауважив народний депутат.

Будівельники, які за словами Віталія Журавського, працюють упродовж усього світлового дня – фактично у три зміни – забезпечені безкоштовним триразовим харчуванням: сніданками, обідами та вечерею.

«Якщо дозволять погодні умови, абсолютно всі роботи з реконструкції автошляху планується завершити в першій половині листопада. Тоді ми і  зможемо провести його урочисте відкриття», - резюмував народний депутат.

Нагадаємо, будівництво автошляху Радомишль-Замок Радомисль здійснюється за сприяння Віталія Журавського, який на прохання мешканців Радомишльського району звернувся із відповідною пропозицією в Державне агентство автомобільних доріг України. Окрему подяку народний депутат висловив Голові Верховної Ради Володимиру Рибаку, який у свою чергу суттєво  долучився до ініціативи будівництва дороги Радомишль-Замок Радомисль.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі