Суспільство

Житомирський завод «Вібросепаратор» підписав меморандум з китайською компанією

5 November 2013, 12:16

 У Києві відбулось підписання меморандуму між акціонерним товариством «Вібросепаратор» та китайською компанією «Муянг груп». Основна мета підписання документу – обмін досвідом у питаннях переробки сільськогосподарської продукції та інвестиційного співробітництва. Акціонерне товариство «Вібросепаратор» на сьогоднішній день є одним з провідних підприємств України в секторі сільськогосподарського машинобудування.

«Я впевнений, що наше співробітництво буде мати серйозні плоди. Ми раді, що підписали меморандум і будемо в подальшому готуватися до цілеспрямованої роботи, конкретних контрактів, проектів, обмінюватися досвідом, інформацією, спеціалістами», - сказав голова правління ПАТ «Вібросепаратор» Юрій Єлісов.

Сторони домовились обмінюватись інформацією з питань торгівлі, техніки, обладнання для переробки сільськогосподарської продукції і сировини, а також з питань інвестиційного співробітництва.

«Дуже приємно бути присутнім тут і підписати меморандум про співпрацю. Ми впевненні, що з нашими партнерами можна  працювати успішно, саме тому ми на Україні. Переконані, що завдяки такій співпраці, ми зможемо обмінюватись технологіями та досвідом», - зазначив помічник президента «Муянг груп» Гао Жуібін.

Меморандум підписаний терміном на 5 років. Тому на часі конкретні плани та проекти.

«Ми хочемо частину обладнання, яке випускає завод «Вібросепаратор», закупати у «Муянг груп» для будівництва елеваторів на території України», - повідомив Юрій Єлісов.

Керівництво та колектив акціонерного товариства « Вібросепаратор» розраховують на  подальші перспективи розвитку підприємства, спрямовані на максимальне розширення виробництва , впровадження кращих світових технологій очищення та зберігання сільськогосподарських культур.

ЖОДТРК

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі