Події

Журналіста, який повертався з житомирського євромайдану, побили у під’їзді

24 November 2013, 15:04

 Редактора місцевої газети «20 хвилин» Влада Пучича побили невідомі, коли він повертався додому з житомирського євромайдану.

«Мене побили. Двоє амбалів у спортивному, ще один залишився біля під'їзду. Йду додому. Переді мною в під'їзд заходить один з них, слідом - інший. Починаю усвідомлювати, що це по мене. На сходах перший розвертається з ударом з ліктя. Я встигаю ухилитись, дістати балончик і добряче пригостити хлопців. Це все, що я встиг. Декілька ударів в голову і я на землі. Далі в хід пішли ноги. Намагався берегти голову (що не рахуючи кількох гуль, вдалося), а от ребра добряче порахували. Сподіваюсь не зламані. Доповз додому і викликав міліцію», - написав Пучич 24 листопада близько другої години ночі на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст звернувся до правоохоронців, які оглянули під’їзд, опитали мешканців будинку та проводять перевірку за фактом побиття.

«Уночі до міліції по лінії «102» звернувся редактор одного з житомирських друкованих видань, повідомивши, що його побили двоє невідомих. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції. Правоохоронцям заявник пояснив, що пізно увечері 23 листопада двоє невідомих у під’їзді будинку, де він проживає, спричинили йому тілесні ушкодження. За медичною допомогою потерпілий не звертався. Міліція здійснила огляд під’їзду та опитала мешканців будинку. Свідків події немає. Наразі за фактом побиття журналіста триває перевірка вказаного факту. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомлення обласного управління МВС.

Нагадаємо, що у Житомирі 23 листопада вдруге зібрався євромайдан, активним учасником якого був Влад Пучич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі