Політика

Віталій Журавський врятував Малин від 2,2 млн. штрафу ПАТ «Житомиргаз»

4 December 2013, 14:42

Міський голова Малина Сергій Стельмах надіслав листа на ім’я народного депутата Віталія Журавського зі словами вдячності за юридичну допомогу та захист інтересів громади Малина у протистоянні із ПАТ «Житомиргаз».

«Від себе особисто та від громадян міста Малин висловлюю Вам щиру вдячність за захист інтересів громади міста у протистоянні між комунальним підприємством «Малинтеплоенерго» і ПАТ «Житомиргаз» щодо незаконного стягнення на користь газопостачальної компанії коштів у сумі 2,2 млн. грн.», – пише Сергій Стельмах.

Міський голова Малина повідомив, що 2 грудня Вищий господарський суд України на підставі касаційної скарги КП «Малинтеплоенерго» ухвалив рішення про скасування рішення Господарського суду Житомирської області щодо розрахунків за спожитий природний газ за завищеними показниками.

«Я вдячний Вам, Віталію Станіславовичу, за постійну підтримку інтересів територіальної громади та бажаю Вам успіхів у розбудові нашої Держави та зміцненні місцевого самоврядування», – пише Сергій Стельмах.

У відповідь на лист міського голови Малина Віталій Журавський запевнив, що й надалі докладатиме максимум зусиль у питанні захисту інтересів простих громадян.

«Рішення Вищого господарського суду абсолютно закономірне, а відтак можна констатувати, що у протистоянні між громадою Малина з житомирськими газовиками, зрештою, переміг здоровий глузд», – підсумував Віталій Журавський.

Прес-служба народного депутата Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі