Події

У Житомирі невідомі залякують 14-літню доньку побитого активіста Євромайдану

17 December 2013, 17:27

Закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і множинні забої голови отримав після зустрічі з «ті тушками» голова житомирської міської «Свободи» Віктор Брокарєв.

15 грудня посеред білого дня у самому центрі міста на нього напало троє молодиків. Чоловік вважає, що таким чином йому помстилися за активну участь в організації Євромайдану.

«Свободівець» каже, коли його били, поруч на парковці стояли працівники ДАІ, але вони не втрутилися і не намагалися затримати хуліганів. Закінчивши справу, кривдники Віктора спокійно сіли в автівку і поїхали.

Але невідомі не вдовольнилися побиттям активіста та нівеченням його автівки. Наступного дня почали залякувати його 14-літню доньку.

«Коли виходив вранці з дому, помітив конверт, який хтось залишив у дверях. На ньому було написано «Для Віки». З одного боку конверт був обмазаний кров’ю. Віка - це моя дочка. Її подругам з невідомого номера почали надходити смс-ки з приблизно таким текстом: «Якщо хочеш отримати по голові, дружи далі з Вікторією». Дитина боїться і не хоче виходити з дому», - розказує Віктор Брокарєв.

За фактом побиття голови міського осередку «Свободи» відкрито кримінальне провадження. Нагадаємо, це вже не перший напад на активістів Євромайдану у Житомирі. Зокрема, у той же день, коли побили Віктора Брокарєва, невідомі зупинили мікроавтобус, який перевозив людей на народне віче, побили лобове скло та порізали колеса. У міліції вже є заяви від інших побитих активісти Євромайдану. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, відкрито кримінальне провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі