Події

«Не так сидиш». Старший лейтенант міліції у присутності свідків напав на житомирянина

21 January 2014, 17:19

 Старший лейтенант Житомирського міськвідділу міліції у присутності свідків напав на житомирянина Дмитра Ткачука у лікарні, куди Дмитро приїхав разом з побитим напередодні Іваном Фурлетом та іншими активістами євромайдану.

Оперативна група прибула у травмпункт, щоб записати свідчення у постраждалого. Натомість довелося втихомирювати самого міліціянта

«Та конфлікту як такого глибокого і не було фактично. Даному міліціонеру не сподобалося, що я вальяжно сиджу при офіцерові, який почав апелювати до мене з приводу цього. В результаті я сказав, що це мене мало хвилює. В подальшому він стукнув мене в голову», - розповів Дмитро Ткачук.

За словами свідків, міліціонер поводив себе грубо, а потім вийшов з травмпункту і сховався в машині. Спілкуватися з журналістами не захотів, за коментарями відправив до керівництва:

Дмитро Ткачук каже: одразу після інциденту викликав міліцію, але там сказали, що поки приїхати не можуть, бо дуже зайняті. Активіст збирається писати заяву, бо вважає неприпустимими дії працівника міськвідділу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі