Влада

Житомирська ОДА готується до штурму: повно міліції, двері зачинені, в’їзди заблоковані

27 January 2014, 17:42

 27 січня на всіх входах в Житомирську облдержадміністрацію стоїть по кілька міліціонерів. Через скло дверей можна побачити, що всередині є силовики, зокрема – представники «Грифону».

Зранку на подвір’я облдержадміністрації заїхали дві вантажівки, а неподалік, біля школи, стояли два автобуси з табличкою «нерегулярні перевезення».

У приміщення адміністрації нікого не пускають. Відмовляють навіть журналістам, посилаючись на те, що прес-центр з технічних причин тимчасово переїхав у інше місце. Детальніше ситуацію не коментують.

На одному з бокових в'їздів в подвір'я ОДА журналісти помітили самоскид з піднятим причепом. За ворітьми метушилися люди в формі, але побачивши камеру – сховалися за рогом будинку.

Трохи далі на ще одному в'їзді у двір адміністрації схожа ситуація: шлагбаум опущений, ворота зачинені, нікого не пускають і навіть не відповідають на запитання, хто старший. Втім, журналістам вдалося зняти, як молоді дівчата передавали всередину цигарки. Ймовірно, хлопцям у формі заборонено залишати територію.

Як повідомляв Житомир.info, після кількох спроб штурму ОДА та облради 23 січня, в адміністративній будівлі на площі Корольова дислокується міліція.

Перший самоскид заїжджає

Друга вантажівка

Автобуси біля школи, 9 годин ранку

Зранку міліціонери ходили біля будинку ОДА та облради

Їдальня теж зачинена

Один з самоскидів, що зранку заїхав на подвір'я

Дівчата несуть міліціонерам цигарки

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі