Влада

Коростенська міськрада вимагає створити компромісний уряд та звільнити затриманих учасників акцій протесту

28 January 2014, 16:15

27 січня в Коростені відбулася сесія міської ради, на якій було прийнято Відкрите звернення депутатів Коростенської міської ради VI скликання до Президента України, Верховної Ради України, політичних партій та громадських організацій.

За інформацією прес-служби Коростенської мерії, у цей день під стінами будівлі міськради зібралося багато місцевих жителів, для яких було організовано аудіотрансляцію з сесійного залу. Перед початком сесії на площі відбувся молебень за Україну. 

Після опрацювання тексту відкритого звернення на погоджувальних радах, депутатських комісіях, фракціях, під час яких розглядалися різні пропозиції, що надійшли від громадськості міста, був підготовлений остаточний варіант. В результаті за проект звернення проголосувало 42 із присутніх в залі депутатів, серед яких 22 депутати фракції Партії регіонів, 10 – КПУ, 4 – ВО Батьківщина, 4 – Фронт Змін, 3 – позафракційні, один позафракційний депутат проголосував проти даного звернення. Загалом Коростенська міська рада налічує 50 депутатів, які представляють різні політичні сили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі