Суспільство

Учасник провладного мітингу обурювався діями житомирських та київських журналістів. Пряма мова

29 January 2014, 13:08

Один з активних учасників провладного мітингу, який зібрався 29 січня біля входу в Житомирську облдержадміністрацію, обурювався діями журналістів.

Літній чоловік стояв з мегафоном, вигукуючи різноманітні заклики на захист влади, сказав, що він з Житомира, ветеран праці, має 50 років трудового стажу.

Далі надаємо пряму мову обуреного житомирянина:

На Лятошинського картошка була по 2,20, по 2,40, 2,60 и 3,50, вони показали тільки по 3,50. Я поїхав туди, запитую: Чому ви тільки по 3,50 показали, так же мішками брали по 2,20. Мужчина, дайте мені мішок картошки і я вам покажу по 2,20. То це так поступають засоби масової інформації? Це Ц-ТВ.

Давав в Києві «5 каналу» інтерв’ю, я розказав про підтримку уряду, президента, вони показали запитання «де ваша делегація» і я, якоби відповів – пішла пить чай. Вибачте, там ні про який чай мови не йшло, нам не до чаю було, коли екстремісти прийшли що ми «ганьба» там, повалим і так далі.

Засоби масової інформації мають показувати те, що є, позитив і негатив. І працювати не тільки в негативному інформаційному просторі, а й в позитивному. А у нас так: включиш будь-який канал, крім Першого національного, - той впав з балкона, того повісили, того пристрелили, а потім десь хтось з влади, президент. Позитив є, в Житомирі теж багато позитива, невже не бачите.

Три дні підряд «Інтер» об’являв, що повалена житомирська обласна влада. Я не ділю канали на провладних, ми повинні служить правді, прогресу, миру, стабільності.

Я звертаюся до засобів масової інформації: бійтесь Бога, показуйте все те, що є.

На відео цей чоловік ходить з мегафоном і керує людьми на провладній акції і проголошує лозунг: «Насиллю - ні! Беззаконню - да!».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі