Влада

Житомирський Автомайдан відвідав будинки екс-керівника облавтодору та двох міліціонерів

1 March 2014, 17:55

 Як за державні зарплати житомирським чиновникам та міліціонерам вдається будувати «маленькі Межигір’я» вирішили поцікавитися активісти Автомайдану.

1 березня житомирські автомайданівці відвідали будівництво тещі начальника сектору УБОЗу Дмитра Іщука та колишнього керівника обласного автодору Сергія Кондратюка під селом Тетерівка. Люди також поспілкувалися з сусідами можновладців. Колона з 11 автівок активістів рушили в дорогу з майдану Корольова опівдні. Люди переконані: увесь час за ними слідкували невідомі на різних машинах. Поблизу будинку тещі Дмитра Іщука активістам вдалося виявити «шпигуна», який зі своїм автомобілем долучився до автомайдану. Чоловік назвався Володимиром Довгалюком і повідомив, що він є швагром Дмитра Іщука і братом працівника УБОЗу Тараса Довгалюка, якого автомайданівці затримали під час поїздки до УМВС кілька днів тому.

Він намагався переконати людей, що Іщук ні копійки не дав на це будівництво, усе збудували його батьки-бізнесмени. На сам кінець, активісти житомирського автомайдану з’їздили в село Гуйва, де живе Віктор Костик, заступник начальника УМВС України в Житомирській області. Через чотириметровий паркан людям не вдалося практично нічого розгледіти, тому вони подзвонили у двері. Але до них так ніхто і не вийшов. За словами активістів, вони продовжать інспектувати будинки житомирських чиновників і правоохоронців і кажуть, що незабаром збираються в гості до місцевих опозиціонерів.

Будинок тещі начальника сектору УБОЗу Дмитра Іщука

Біля будинку заступника начальника житомирського УМВС, полковника Віктора Костика

 Житло екс-керівника облавтодору Сергія Кондратюка

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі