Влада

На прийомі у житомирського губернатора громадяни просили зробити дорогу та перевірити, за скільки екс-заступник голови ОДА з’їздив у Париж

20 March 2014, 13:53

Дізнаватися про актуальні проблеми від першоджерела, аби вчасно їх вирішувати. Такого курсу у своїй діяльності пообіцяв дотримуватися голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін. Саме тому новий очільник області надає особливого значення особистим прийомам громадян.

Про це Житомир.info повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату Житомирської облдержадміністрації.

20 березня до Сидора Кізіна звернулося 37 людини. Традиційно з керівником Житомирської ОДА люди поділилися своїми труднощами щодо комунального господарства, соціального захисту, працевлаштування, житлових і земельних питань. Занепокоєння громадян також стосувалися пільгового забезпечення ліками, виправлення помилок у документах на право власність і функціонування підприємств.

Голова облдержадміністрації, зокрема, розглянув колективне звернення від жителів с. Новоселиця Житомирського району щодо проведення ремонту дороги Житомир–Новоселиця через с. Сонячне. Люди розповіли посадовцю, що ця ділянка дороги є небезпечною. Відтак, виникає перешкода транспортного сполучення з обласним центром: автоперевізник не може надавати послуги населенню взимку та за дощової погоди.

Оперативно реагуючи на проблеми земляків, Сидір Кізін надав доручення транспортній комісії при облдержадміністрації та Житомирському облавтодору врахувати прохання жителів с. Новоселиця щодо регулярного транспортного сполучення через населений пункт і приведення у належний стан дороги Житомир–Новоселиця через с. Сонячне.

На прохання колективу Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка очільник Житомирської ОДА пообіцяв перевірити інформацію щодо законодавчого обґрунтування фінансування службового відрядження колишнього заступника голови облдержадміністрації Віктора Балюрка у 2012 році до Парижа (Франція). Крім того, вислухавши викладачів навчального закладу, Сидір Кізін доручив начальнику управління культури облдержадміністрації врахувати їхню думку при зміні керівництва установи.

Підсумовуючи зустріч із земляками, голова облдержадміністрації зауважив, що намагатиметься проводити особисті прийоми якомога частіше.

«Спілкування з людьми без посередників є обов’язковим. Важливо бачити людину і від неї ж дізнаватися про її проблеми, – пояснив Сидір Кізін, конкретизуючи: – Наприклад, сьогодні на десять звернень – кожні три-чотири стосувалися соціального забезпечення та виплати пенсій, надання матеріальної допомоги громадян».

На думку очільника області, отримати об’єктивну інформацію і відразу відреагувати на проблему неможливо, якщо не проводити особисті прийоми громадян. При цьому він зазначив, що більшість питань вдається вирішувати, надаючи відповідні доручення керівникам райдержадміністрацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі