Новини компаній

Вікна Rehau зі знижкою у Києві

22 March 2014, 08:38

У кожного жителя з’являється потреба замінити старі вікна на пластикові. Придбати вікна rehau зі знижкою у Києві можна на сайті ТМ Болена. Найбільшою популярністю серед жителів країни користується пвх профіль, який виготовлений у Німеччині, а саме «rehau». Вікна rehau зі знижкою у Києві можуть бути трьох чи п’ятикамерними. Їх ширина варіюється від п’ятдесяти восьми міліметрів до восьмидесяти відповідно. Для скління використовують двох та трьох–камерні склопакети. За вашим побажанням можна встановити у вікна віконні провітрювачі.

Так як на території нашої країни, зима буває досить холодна, рекомендуємо встановлювати вікна з 5-ти камерного профілю з енергозберігаючим склопакетом. Такі вікна забезпечать теплоізоляцію, та ізоляцію від місцевого шуму та відповідатимуть новим будівельним нормам України. Такі профілі витримують температуру повітря до – 60 градусів по Цельсію.

Вікно повинно запобігати втраті тепла, яке виробляється у приміщенні. Останні зміни ДБН стосувалися, зокрема підвищенню вимог до теплозбереження вікон та дверей. 

Варто звернути свою увагу, на те, що з'явились сучасні системи провітрювання, такі як кліматичний клапан провітрювання чи система припливної вентиляції. Вони забезпечують провітрювання приміщення, кімнати, офісу, лікарняної палати. При цьому вікна не потрібно відкривати, а втрат тепла не відбувається. Обравши надійну фурнітуру,енергозберігаючі склопакет, це - значно підвищує довговічність експлуатації і разом з тим захисні якості вікна. При установці, зазвичай фірми включають у вартість монтаж підвіконників та відливів. Системи профілів Рехау вигідно відрізняються від інших виробників якістю матеріалу. Цей пластик не містить свинець, кадмій. Вікна не токсичні, не виділяють різких запахів при нагріванні понад тридцять градусів по Цельсію, колір не змінюється під впливом сонця, вітру, дощів. Профілі безпечні та відповідають усім санітарним нормам.

Вікна є технічно складним продуктом - тому уважно ставтесь до вибору, вивчаючи всю доступну в інтернеті інформацію.

Інформацію підготував:  
 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі