Події

У Житомирі люди скрутили і здали міліції чоловіка, який влаштував стрілянину на зборах членів ЖБК «Космос»

8 April 2014, 21:50

 8 квітня стріляниною відзначилися збори мешканців будинку №39 по вулиці Довженка у Житомирі.

Люди зібралися, щоб обрати уповноважених і делегувати їх на загальні збори кооперативу «Космос». На зборах був присутній начальник житлового кооперативу Анатолій Козарик, а ще чоловік на прізвище Воробйов, який нібито представився помічником депутата і взявся захищати начальника від претензій мешканців. Очевидці розповідають, що люди повідомили Воробйову, що не хочуть бачити його на своїх зборах, бо той не є мешканцем їхнього будинку і членом кооперативу, у відповідь на це чоловік почав стріляти із травматичної зброї.

Двоє чоловіків, які стояли неподалік, схопили Воробйова, відібрали у нього зброю, та викликали правоохоронців. По їх приїзду затриманого посадили у міліцейську машину і продовжили збори. Начальник кооперативу Козарик викликав для свого захисника «швидку», а спілкуватися з журналістами відмовився. Не стали коментувати ситуацію і працівники міліції. Зібравши докази, вони разом із затриманим та очевидцем поїхали з місця події.

За інформацією членів кооперативу «Космос», чоловік, який стріляв – це Андрій Воробйов, колишній начальник ЖБК «Полісся». Нині він нібито є власником приватної фірми, яка за завищеними цінами виконувала підряди ЖБК «Космос». Його поведінку люди пояснюють тим, що мешканці будинку вважають неефективною роботу ЖБК, хочуть переобрати начальника, відповідно, Воробйов може втратити заробіток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі