Політика

У Житомирі Петро Порошенко розповів, що значить «Жити по-новому»

11 April 2014, 16:29

Українські політики мусять об'єднатися задля вирішення проблем, які стоять перед державою, - таку думку висловив кандидат у Президенти України Петро Порошенко під час прес-конференції у Житомирі. Він зазначив, українці вірять, що після великих випробувань держава зміниться, тож політики, мають відповідати цим очікуванням.

Передвиборче гасло президентської кампанії Петра Порошенка – «Жити по-новому». Воно означає жити чесно, безбідно та бути вільним у безпечній державі, пояснив політик. Поршенко підкреслив, що союз із Віталієм Кличко - це початок нових традицій у політиці. Адже наразі посилюються проблеми з безпекою в країні, тому вибори - це тест на ефективність демократичних сил.

«Цей союз буде доповнюватися ще дуже важливими політичними лідерами і діячами, бо процеси об'єднання це не є тактичний союз лише на час президентських виборів в Україні чи мерських виборів Києва, - зазначив Петро Порошенко. - Це стратегічний союз, який призведе до повного оновлення влади у державі. Ключова позиція наша - ми збираємося припинити війни, звинувачення політиків, оббріхування політиків. Виборча компанія має перестати бути війною, а бути змаганням програм, змаганням підходів. Після завершення виборчої компанії ми маємо зшити державу».

Петро Порошенко також зазначив, що ключове завдання, яке сьогодні стоїть перед ним та його командою, це зберегти соборність, територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі