Політика

Переможців шкільного конкурсу до Дня космонавтики Віталій Журавський нагородив телефонами та екскурсією в музей

12 April 2014, 18:31

40 школярів з Радомишльського та Черняхівського районів, творчі доробки яких перемогли у конкурсі на тему «Я і космос», отримали в якості подарунків від народного депутата Віталія Журавського мобільні телефони та запрошення на екскурсію до Житомирського музею імені Сергія Корольова та музею космонавтики.

Ініціатором творчого змагання, приуроченого до Дня космонавтики, вже традиційно виступив народний депутат Віталій Журавський, а співорганізаторами – відділи освіти Радомишльського та Черняхівського районів.

За підсумками конкурсу напередодні свята були названі імена сорока переможців – по двадцять школярів від кожного району, – які в якості нагороди отримали від народного депутата мобільні телефони.

А 12 квітня, в День космонавтики, автори найкращих конкурсних робіт разом з Віталієм Журавським побували в музеях імені Сергія Корольова та космонавтики. До речі, саме музейний фонд останнього і поповнять найкращі доробки школярів, які взяли участь у конкурсі.

«Сьогодні надзвичайно важливо, аби молодь знала і пам'ятала про досягнення людей на кшталт Сергія Корольова, які своїм розумом, невтомною працею, винаходами та відкриттями прославили нашу Батьківщину та вивели її у світові лідери за темпами освоєння космосу. І хто знає, як склалася б доля Сергія Корольова, якби Радянський Союз був хоча б на краплину відкритішим для решти світу. Можливо, слідом за Ленінською премією, лауреатом, якої він став, працюючи в СРСР, Сергій Корольов отримав би і Нобелівську, а цілком вірогідно, що й став би мільярдером», - зауважив Віталій Журавський.

На переконання народного депутата, підростаюче покоління повинно чітко усвідомлювати, що в сучасному світі найбільшою цінністю є знання, а вміння їх скерувати у потрібному напрямкові може стати запорукою успіху на всьому життєвому шляху.

Прес-служба народного депутата України Віталія Журавського

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі