Влада

Турчинов дозволив ввести в дію таємне рішення РНБО щодо подолання тероризму та збереження України

14 April 2014, 17:14

 В.о президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов дозволив ввести в дію рішення РНБО щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України.

Указ підписаний і опублікований на сайті в.о. президента 14 квітня.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України» (додається, таємно). Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування», - зазначається в документі.

Також 14 квітня прес-служба СБУ опублікувала перемовини членів диверсійної групи, які свідчать про широкомасштабну військову агресію Росії проти України.

«Документально підтверджені матеріали Служби безпеки України свідчать про те, що у Східній частині України відбувається широкомасштабна військова агресія Російської Федерації, яка здійснюється силами розвідувально-диверсійних груп ГРУ генштабу збройних сил РФ. Зазначені групи, використовуючи важке озброєння,  захоплюють будівлі правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування. Метою діяльності цих диверсійних груп є тероризування місцевого населення, зрив перемовин у форматі Україна-США-ЄС-РФ та знищення українських правоохоронців», - йдеться у повідомленні на сайті СБУ.

 

Фото Reuters

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі