Події

Бердичівська самооборона вимагає звільнення директора медколеджу за хабарництво і аморальну поведінку

14 April 2014, 18:02

 З плакатами в руках на підтримку директора Бердичівського медичного коледжу студенти зустрічають людей, які прийшли вимагати його звільнення.

На розмову до директора бердичівські самообронівці приходять вже вдруге. Кажуть, місцеві мешканці звинувачують його у здирництві та навіть у сексуальних домаганнях, тож вимагають, аби керівник навчального закладу написав заяву про звільнення.

Спеціально на зустріч приїхав батько колишньої студентки. Він переконує: Володимир Клименюк зґвалтував його дочку, після чого вона народила дитину.

Крім усього Володимир Клименюк був учасником ще одного скандалу: у ЗМІ повідомлялося, що будучи п’яним, він став учасником ДТП, після чого вчинив бійку з журналістами, які приїхали на місце аварії та пошкодив відеокамеру.

Але звинувачення директор коледжу відкидає, каже, був тверезим, і переконує: слідство з’ясувало, що телеоператорам він не заважав, тож справа вже закрита. Журналістські сюжети про той випадок вважає замовними. Підлеглі скандального директора також його підтримують.

Самооборона ж впевнена, що директор із заплямованою репутацією мусить піти з посади.

Зрештою колектив висловив своєму керівникові повну довіру, тож директор відмовився писати заяву про звільнення. Самооборонівці запевнили – вже найближчим часом звернуться до прокуратури і змусять Володимира Клименюка піти з посади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі