Влада

Новий голова райдержадміністрації в Житомирській області планує відновити роботу місцевого спиртзаводу

15 April 2014, 13:47

14 квітня Житомирський губернатор Сидір Кізін представив нового керівника Лугинської райдержадміністрації. Відповідно до розпорядження в.о. президента України Олександра Турчинова ним став Сергій Чорний.

Про це Житомир.info повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації.

Новопризначений голова Лугинської РДА розповів присутнім про проблеми, які вже давно існують у районі.

«Сьогодні дуже відповідально йти на таку посаду. У ці тяжкі часи ми маємо інтенсивно працювати. І, перш за все, потрібно навести порядок у своїх головах. До мене на прийом уже приходили люди, які невдоволені тим, що відбувається у церквах. Виявляється, що деякі батюшки агітують за Росію та кажуть, ніби Янукович повернеться до України», - сказав Сергій Чорний і додав, що вже близько двох років не працює Липницький спирт завод, який був основним бюджетоутворюючим підприємством в районі та зупинена робота Озерянського торфобрикетного заводу. Район виживає за рахунок лісового господарства.

Під час представлення голови Луганської райдержадміністрації Сидір Кізін передав району документи та ключі від нового реанімобіля. Це перша за останні 5 років карета «швидкої» допомоги, яка була виділена для хворих жителів Житомирської області.

Після урочистостей Сидір Кізін оглянув територію, на якій знаходиться Липницький спиртовий завод. Підприємство було одним із найбільших виробників спирту в Україні, проте вже більше двох років не працює. 

Чорний Сергій Антонович народився 30 березня 1961 року у Вінницькій області, Чечельницькому районі, село Ольгопіль. Вищу освіту отримав у Вінницькому медичному інституті ім. М. І. Пирогова. Останні декілька років працював головним лікарем обласного міжрайонного діагностичного центру у місті Коростень.

Фото сектору інформаційно-аналітичної роботи апарату Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі