Місто

Житомирський виконком дозволив «немісцевим» об’єктам працювати вночі лише три місяці

16 April 2014, 17:17

 5 з 24 об’єктів будуть працювати в Житомирі у нічний час не півроку, а лише три місяці.

Таке рішення було прийняте міськвиконкомом під час розгляду питання «Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира».

Член виконкому Влад Пучич акцентував увагу на тому, що у додатку до проекту рішення є 5 об’єктів, які зареєстровані не в Житомирі, відповідно, податки йдуть повз міський бюджет.

Пучич запропонував надати цим об’єктам дозвіл на роботу у нічний час не на 6 місяців, а лише на три, і доповнити рішення пунктом: «Рекомендувати підприємцям зареєструватися в Житомирі».

«А далі через 3 місяці будемо вирішувати, чи дозволяти їм нічну торгівлю», - зазначив Пучич.

Директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір погодилась доповнити рішення рекомендацією, але зауважила, що виконком не має підстав відмовити у встановленні режиму роботи об’єкту тільки тому, що він зареєстрований в іншому місті.

Виконком прийняв рішення з доповненням Влада Пучича.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому цього року 64 об’єкти торгівлі, заклади ресторанного  господарства та сфери послуг вже отримали дозвіл на півроку працювати у нічний час.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі