Суспільство

Житомирська філія Інтернет-провайдеру «ФРІНЕТ» (ТМ «Оз») підключила 15000-го абонента

17 April 2014, 10:53

11 квітня 2014 року відбулося підключення 15 000-го абонента до мережі Житомирської філії Інтернет-провайдеру «ФРІНЕТ» (ТМ "Оз"). Ним став мешканець м.Житомир Максим Палій. Ювілейний абонент отримав сертифікат на пільгове користування послугами доступу до мережі Інтернет протягом 12 місяців.

За минулий рік було проведено значну роботу з розвитку мережі ТОВ «ФРІНЕТ», завдяки чому в таких містах, як Житомир, Бердичів та Коростишів, покриття мережею компанії перевищило 70%. З 1 березня 2014 року успішно розпочав роботу центр обслуговування абонентів в смт Черняхів. ТОВ «ФРІНЕТ» - єдиний провайдер у регіоні, який здійснює підключення абонентів у приватному секторі за технологією FTTH (оптика в дім) як на території міста, так і в найближчих населених пунктах.

Основну увагу компанія приділяє обслуговуванню абонентів. Для цього розгорнуто Call-центр, цілодобово працюють технічна підтримка та служба моніторингу мережі, створено відділ контролю якості, регулярно розширюється спектр додаткових послуг, що надаються абонентам.

Споживачам послуг ТОВ «ФРІНЕТ» доступні комплексні тарифні плани, що дають можливість одночасного доступу до Інтернету й таких сервісів, як DIVAN.TV чи онлайн-кінотеатр Oll.tv.  Введення комплексних тарифних планів – важливий крок, який має на меті надання максимально можливого спектру послуг абонентам. Таким чином, у абонентів є можливість отримувати в одному пакеті дві послуги за вигідною ціною.

Дізнатися більше про послуги компанії та подати заявку на їх підключення можна на сайті www.o3.ua, за телефоном (0412) 47-50-50 або в офісі компанії в місті Житомир за адресою вул. Хлібна, буд.27.

Директор Житомирської філії ТОВ "ФРІНЕТ" Левченко Ю. О. вручає сертифікат ювілейному абоненту

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі