Місто

Житомирські водії і після сплати штрафу продовжують зупинятися у недозволених місцях, приклад подають депутати

17 April 2014, 15:57

 Від 255 до 340 гривень за автомобіль, припаркований у недозволеному місці – такий штраф не є аргументом для багатьох житомирських водіїв.

Працівники ДАІ звітують: з початку року склали близько 500 протоколів на суму понад 100 тисяч гривень, втім машин у недозволених місцях не поменшало.

Свою «Тойоту» водій на кілька годин залишив під знаком, який взагалі забороняє зупинку. Щоб скласти протокол, працівники ДАІ терпляче чекають, доки порушник повернеться. А тим часом складають ще кілька протоколів на автомобілістів, які зупиняються, не зважаючи ні на інспекторів ДАІ ні на те, що залишити автомобіль можна у кількох кроках від дороги.

Зрештою, за кілька годин проїжджу частину біля міської ради звільняють від автомобілів. Але як тільки інспектори дорожньо-патрульної служби зникають, машини тут з’являються знову. Водії зізнаються: про заборону зупинки знають, але сподіваються, що оминеться без штрафів.

Серед порушників – Юрій Самборський, депутаті міської ради і директор комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м.Житомира». Він зізнається, що вже заплатив штраф за паркування і обіцяє залишати машину на стоянці у дворі міської ради.

Працівники ДАІ закликають водіїв більш уважно ставитись до правил дорожнього руху і обіцяють зробити усе можливе, аби звільнити вулиці Житомира від автомобілів, припаркованих у недозволених місцях.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2012 року для автомобілів депутатів Житомирської міської ради зробили парковку з охороною у дворі мерії. У березні минулого року під час чергового рейду ДАІ за припаркований біля входу у міську раду автомобіль оштрафували депутат Михайла Пухтаєвича. 4 квітня цього року на сесії міської ради зробили перерву, щоб депутати переставили припарковані з порушенням правил автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі