Місто

У Житомирі дозволили встановити більше 30 літніх майданчиків біля кафе, барів та їдалень. Перелік адрес

17 April 2014, 17:30

Більше 30 літніх майданчиків з’явиться цього року у Житомирі.

Рішення про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира було прийняте 16 квітня 2014 року на засіданні виконкому міської ради.

Розміщення суб’єктами підприємницької діяльності літніх майданчиків біля підприємств ресторанного господарства стаціонарної мережі:

1. Фізична особа–підприємець Стаховський Микола Іванович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 17 (до початку проведення будівельних робіт по вулиці Михайлівській).

2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Кон Бріо» (літні майданчики від кафе) за адресами: вул. Київська, 13, 77.

3. Фізична особа–підприємець Кучер В’ячеслав Миколайович (два літні майданчики від кафе) за адресою: майдан Замковий, 5/8.

4. Фізична особа–підприємець Сабадир Руслана Євгеніївна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 18 (до початку проведення будівельних робіт по вулиці Михайлівській).

5. Приватне підприємство «Паллада–Плюс» (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Пушкінська, 24.

6. Фізична особа-підприємець Покривко Руслана Михайлівна (літні майданчики) за адресами: вул. Коцюбинського, 3 (від їдальні) та вул. Київська, 57 (від кафе).

7. Фізична особа-підприємець Невмержицька Лариса Анатоліївна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 18 (до початку проведення будівельних робіт по вулиці Михайлівській).

8. Фізична особа–підприємець Салімова Олена Вацлавна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Котовського, 105-а.

9. Фізична особа–підприємець Виноградський Андрій Данилович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 17 (до початку проведення будівельних робіт по вулиці Михайлівській).

10. Фізична особа-підприємець Карпінська Вікторія Вікторівна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Черняховського, 98.

11. Комунальне підприємство «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради (літній майданчик від кафе) за адресою: майдан Перемоги, 6.

12. Фізична особа-підприємець Парфентієв Юрій Олегович (2 літніх майданчики від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 15 (до початку проведення будівельних робіт по вулиці Михайлівській).

13. Товариство з обмеженою відповідальністю торгова компанія «Пегас» (літній майданчик від кафетерію) за  адресою: вул. І.Огієнка ,2.

14. Фізична особа-підприємець Гуменюк Наталія Геннадіївна (літній майданчик від кафе) за адресою: проспект Миру, 5.

15. Фізична особа–підприємець Сагадін Тетяна Дмитрівна (літній майданчик від кафе) вул. І.Кочерги, 13/1.

16. Фізична особа–підприємець Метельський Денис Олександрович (літній майданчик від кафе) за адресою: Старий Бульвар, 6.

17. Мале приватне підприємство «Іоланта» (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Михайлівська, 6.

18. Фізична особа-підприємець Безшкурий Роман Петрович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Маршала Рибалка, 6 .

19. Приватне підприємство «Інтернет-кафе» (літній майданчик. від кафе) за адресою: Старий  Бульвар, 10.

20. Фізична особа-підприємець Григорян Артур Левонович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. 1-го Травня, 24-а.

21. Фізична особа-підприємець Малиновська Лілія Олександрівна (літній майданчик від кафе) за адресою: майдан Перемоги, 13-а.

22. Фізична особа-підприємець Васильєва Надія Іванівна (літній майданчик від буфету) за адресою: Новий Бульвар, 4.

23. Фізична особа-підприємець Ель Хадж Хасан Хусейн Алі (літній майданчик від бару) за адресою: Старий Бульвар, 10.

24. Фізична особа-підприємець Волосюк Людмила Миколаївна (літній майданчик від павільйону громадського харчування) за адресою: вул. Велика Бердичівська, 31-б.

25. Фізична особа-підприємець Охрименко Світлана Миколаївна (літній майданчик від кафе) за адресою: Старий Бульвар, 6.

26. Фізична особа-підприємець Паламарчук Людмила Савівна (літній майданчик від кафе ) за адресою: вул. Михайлівська, 15

27. Фізична особа-підприємець Рудьковський Ігор Леонідович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Кафедральна, 8

28. Фізична особа-підприємець Голумбевський Андрій Миколайович (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Київська, 13.

29. Фізична особа-підприємець Прилипко Алла Іванівна (літній майданчик від кафе) за адресою: вул. Київська, 1.

30. Фізична особа-підприємець Рубаненко Олександр Вікторович (літній майданчик від буфету) за адресою: вул. Красовського, 3-а.

Нагадаємо, що об’єкти сезонної торгівлі повинні будуть відповідати певним естетичним нормам. Серед вимог, які висуваються до суб’єктів підприємницької діяльності - наявність урн для сміття та договорів на вивіз твердих побутових відходів, дотримання переліку асортименту торгівлі та обов’язковий демонтаж сезонної споруди  не пізніше 15 жовтня 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі