Місто

В управлінні транспорту розказали, як на Великдень у Житомирі їздитимуть маршрутки і тролейбуси

18 April 2014, 11:32

На Пасху у Житомирі буде змінено режим руху міського транспорту, аби після нічних богослужінь у храмах віруючі могли дістатися додому.

Про це Житомир.info повідомили в управлінні транспорту і зв’язку Житомирської міської ради.

«Автобуси в суботу, 19 квітня, продовжать рух до 00.00 години. А вже 20 квітня вийдуть на маршрути о 03.30 ранку і їздитимуть у різних напрямках. В суботу тролейбуси і трамваї будуть працювати у звичайному режимі – до 11-ї вечора. На Великдень, 20 квітня, електротранспорт курсуватиме від площі Перемоги також з 03.30, аби віруючі могли дістатися до своїх домівок після нічного богослужіння», - поінформував начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Клинчук.

Напередодні свята Воскресіння Христового до міської влади зверталися очільники житомирської католицької церкви з проханням продовжити рух електротранспорту у суботу, 19 квітня.

«Надійшов лист від нашого центрального костелу, в якому нас просять на 22.30 19 квітня подати електротранспорт на вулицю Театральну. Враховуючи, що тролейбуси працюватимуть до 23.00, ми зможемо виконати прохання католиків і забезпечити їх транспортом у той час, коли це необхідно», - зазначив Клинчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі