Місто

Житомиряни про агресію Росії: ганьба армії та віра в перемогу

18 April 2014, 15:01

 Зараз у розмовах майже немає інших тем, крім ситуації в Україні, проведення на Сході АТО (антитерористичної операції) та боєздатності нашої армії.

Двоє житомирян поважного віку 17 квітня біля телецентру чекали на приїзд Тягнибока та обговорювали нинішню ситуацію в Україні.

Лаговський: Не думав, що доживу до цього, це така ганьба, що десантна бригада повністю здала зброю і БМП. Треба мінять міністра оборони. Тенюх – патріот, а Коваль – він у Криму в полоні був, йому віри нема.

Подгорний: А як воювать, коли вилами проти танка? Нема в нас армії. Але все налагодиться, армія востановиться і будемо сопротівлятися.

Лаговский: Наші хлопці зі щитами дерев’яними йшли на кулі.

Подгорний: Ви ж чули розмову таємну з російськими чиновниками? 100-200 чоловік треба покласти і це буде привід Путіну ввести війська в Донецьку область. А наші привід не дають, щоб йому за цей привід зачепиться.

Лаговський: Ну вже не дали приводу в Криму, тепер приводу не дамо в Донбасі, потім в Полтаві, потім в Києві не дамо приводу. Я даже не можу спрогнозувати, чим все закінчиться, якщо ми далі так будемо попускати і не дамо відсіч… Це така ганьба, я зараз крім ганьби нічого не бачу.

Подгорний: В мене нема сумніву – ми переможемо, Путлера переможемо!

Лаговський (зліва) та Подгорний

Лаговський Станіслав, 60 років, був членом ВО «Батьківщина», але недавно вийшов з лав партії і зараз безпартійний. Три місяці був на Майдані. Каже, що хотів голосувати на президентських виборах за Порошенка, але тепер буде голосувати тільки за Яроша.

Подгорний Федір Федорович каже, що його свого часу не взяли до ВО «Свобода», бо він більш радикальний: «свободівці» виступають проти НАТО, а він ще 10 років тому вважав, що Україна без НАТО себе не захистить. Буває на всіх заходах «Свободи» і їм симпатизує.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі