Культура

У Житомирі відбудеться лекція Юрія Макарова, яку перенесли через трагічні події у Києві

18 April 2014, 18:37

19 квітня 2014 року в рамках Вільного Університету Житомира відбудеться відкрита лекція Міністра економічного розвитку і торгівлі України Павла Шеремети.

 

Початок о 12 год. Місце зустрічі – актова зала Житомирської обласної наукової універсальної бібліотеки імені О.Ольжича. Вхід вільний.

Цього ж дня лекцію на тему «Інший Шевченко» для слухачів Вільного університету в Житомирі читатиме журналіст, телеведучий, документаліст Юрій Макаров.

Він розгляне переосмислений образ найвідомішого українського поета - не «героя у вишиванці, чоботах, смушковій шапці, з вусами й смутком в очах», а того Шевченка, який «почав прориватися в широкий культурний на початку двохтисячних — молодого, гарного, модного чоловіка, улюбленця жінок і завсідника світських салонів». Юрій Макаров говоритиме про новаторство та модерність Шевченка та його текстів. 

Лекція почнеться о 14.00 у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича за адресою: Новий бульвар, 4, вхід вільний.

Зазначимо, що лекція Юрія Макарова мала відбутися у Житомирі 22 лютого, але у зв’язку з трагічними подіями в державі її перенесли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі