Влада

Губернатор Житомирської області озвучив «філософію влади» щодо співпраці з бізнесом

21 April 2014, 12:16

Державні органи Житомирської області будуть перетворюватися на обслуговуючий персонал, котрий усіляко допомагатиме представникам бізнесових структур, а не лише здійснюватиме контролюючу функцію.

Таку думку під час зустрічі з віце-президентом Торгово-промислової палати України Михайлом Непраном та президентом Житомирської торгово-промислової палати Андрієм Михайловим 18 квітня висловив голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін.

«Такою є філософія нової влади», - цитує слова губернатора прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Основною темою зустрічі стало налагодження співпраці, взаємозв’язків та допомоги між владою, представниками бізнесу та торгово-промисловою платою.

Віце-президент Торгово-промислової палати України Михайло Непран зауважив, що їхня організація є представником малого і середнього бізнесу, у складі якої близько 10 тисяч підприємців. «У нас мало часу для підготовки вітчизняних підприємців до експорту товарів до Європи», - зауважив Непран.

 «Ми не повинні втрачати ринок країн пострадянського простору, адже 60% експорту житомирських товарів орієнтовані саме на ці держави», - наголосив Президент Житомирської торгово-промислової палати Андрій Михайлов.

Зі свого боку губернатор Житомирської області зауважив, що потрібно зберегти всі напрацювання та зв’язки. Наша область найбільш найпотужніша в трьох галузях: видобувній, аграрній та лісових ресурсів. Співпрацю з іноземними інвесторами необхідно зміцнити та налагодити нові контакти. 

«Бізнесмени поступово зможуть відновити свою довіру до влади», - пообіцяв Сидір Кізін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі