Суспільство

В.о. міністра оборони подякував житомирській «крилатій піхоті» за професійні дії в Краматорську

22 April 2014, 10:52

 Виконуючий обов’язки міністра оборони Михайло Коваль подякував всім військовослужбовцям Збройних Сил України, які в умовах неоголошеної війни сміливо виконують завдання по обороні нашої держави.

Про це Житомир.info повідомили в регіональному медіа-центрі Міноборони України.

Генерал-полковник Михайло Коваль повідомив, що Збройні Сили України виконали всі завдання, які були поставлені перед ними керівництвом держави. Зараз створені всі відповідні угруповання, які повністю виконають основні завдання Збройних Сил – забезпечення суверенітету, недоторканості і цілісності України. В.о. міністра окремо відзначив дії житомирських десантників з 95-ї аеромобільної бригади.

«Сміливо діяли і десантники 95-ї окремої аеромобільної бригади відбивши напад сепаратистів на квадроциклах, добре озброєних та підготовлених. Але для українських десантників це не було раптовістю — вони сміливо вступили в бій, розпорошили головні сили противника, і вийшли переможцями у цій непростій ситуації… В Донецькій області, в рамках антитерористичної операції, військовослужбовці 95-ї окремої аеромобільної бригади повернули дві із шести одиниць бронетехніки, яка була захоплена екстремістами 16 квітня, в місті Краматорськ. Внаслідок професійних дій «крилатої піхоти» спецоперація пройшла без жертв і постраждалих», - наголосив Михайло Коваль.

Виконуючий обов’язки Міністра оборони України подякував всім офіцерам, прапорщикам, солдатам і сержантам Збройних Сил України, які в умовах неоголошеної війни сміливо виконують завдання по обороні нашої держави. Також він подякував сім’ям військовослужбовців, які морально підтримують воїнів під час виконання непростих завдань.

«Схиляю голову перед ветеранами, які стають серед двох протиборствуючих сторін і ведуть мудру політику, щоб не було кровопролиття», - відзначив генерал-полковник Михайло Коваль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі