Події

Біля службового авто житомирської проектної фірми знайшли предмет, схожий на вибуховий пристрій

22 April 2014, 17:13

22 квітня біля перехрестя вулиць Шевченка та Шелушкова у Житомирі співробітники правоохоронних органів виявили вибуховий пристрій. Мешканців сусідніх будинків правоохоронці евакуювали на вулицю.

За словами начальника Житомирського міськвідділу міліції Володимира Лупащенка, на лінію «102» зателефонував місцевий мешканець. Він розповів, що неподалік від багатоповерхівки знайшов предмет, схожий на вибухівку:

«Був здійснений виїзд слідчо-оперативної групи, якою було встановлено, що предмет дійсно схожий на вибуховий пристрій. Потім була викликана вибухово-технічна служба. Зараз проводиться перевірка цих фактів і ми визначаємо, чи цей предмет є вибухівкою», - повідомив Володимир Лупащенко.

Пакунок, схожий на саморобний вибуховий пристрій, знайшли у клумбі поблизу службової автівки ПП «Ідеал-Центр», яке займається проектними роботами. Про це розказав керівник підприємства - колишній головний архітектор Житомира Тарас Борис.

«Перед обідньою перервою знайшли невідомий пристрій з годинниковим механізмом прямо навпроти входу, в шести метрах від дверей, біля службового автомобіля. Одразу зателефонували в органи внутрішніх справ. Годину визначали, що то за пристрій, але після приїзду саперної групи було визначено, що це саморобний вибуховий пристрій з годинниковим механізмом», - розповів Тарас Борис, який не виключає, що вибухівку могли підкласти саме йому. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі