Влада

За один день губернатор представив двох керівників райдержадміністрацій в Житомирській області

23 April 2014, 11:43

22 квітня Житомирський губернатор Сидір Кізін представив новопризначених керівників Радомишльської та Брусилівської райдержадміністрацій - Петра Сергієнка та Олега Ніколайчука.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Виступаючи перед активом району, новопризначений керівник Радомишльської РДА окреслив основні завдання, які належить вирішити за підтримки рад і громади регіону. Перш за все це наповнення державного бюджету, розвиток системи медицини та освіти.

«Завдання, що стоять перед новою владою, навряд чи вдасться виконати без нещадної боротьби із корупцією. Це стосується питань у сфері земельних відносин, лісового господарства тощо. Господарюючі суб’єкти повинні мати реальні рівні можливості в реалізації своїх прав», - зауважив Петро Сергієнко.

Петро Миколайович Сергієнко народився 1964 року у с. Леніне Радомишльського району, закінчив Київський університет ім. Т. Шевченка. Обирався депутатом Радомишльської районної ради 5 скликання 2006-2011 років.

За інформацією сайту radomyshl.com, Петро Сергієнко працює вчителем в Радомишльській загальноосвітній санаторній школі-інтернат І-ІІІ ступенів, очолює районне об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка та є головою Радомишльської районної організації ВО «Свобода»

Фото прес-служби Житомирської ОДА

У цей же день відбулось офіційне представлення нового керівника райдержадміністрації в Брусилові.

Як повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації, новопризначений очільник Брусилівської РДА Олег Ніколайчук пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби співпраця громади і районної влади була найбільш плідною.

«Хочу вас завірити в тому, що намагатимуся робити все для того, аби Брусилівський район та його жителі могли спокійно розвивати власний бізнес та гарно працювати на благо всієї держави», - відмітив Олег Ніколайчук.

Фото сектору інформаційно-аналітичної роботи апарату ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі