Суспільство

Військові ремонтники з Житомирської області якісно працюють в польових умовах на південно-східних рубежах

23 April 2014, 14:32

 На південно-східних рубежах України продовжує проводити ремонтні й відновлювальні роботи бойової техніки та озброєння особовий склад одного із окремих ремонтно-відновлювальних батальйонів ЗСУ з Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомили в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

«Після здійснення маршу в задані райони було розгорнуто пункти для організації робіт в польових умовах з проведення поточного та середнього ремонту автомобільної, бронетанкової та ракетно-артилерійської техніки. Крім того, проводиться діагностування техніки та озброєння. Перевіряється технічний стан усіх вузлів, агрегатів та систем, виконуються регулювальні, кріпильні та налагоджувальні роботи, пов’язані з усуненням несправностей. Завдяки високому рівню професійних знань та практичній підготовці військові ремонтники проводять відновлення техніки та озброєння якісно й своєчасно», - розповів представник регіонального медіацентру Міністерства оборони України по Центральному регіону, підполковник Руслан Лінник.

 

Фото регіонального медіа-центру Міноборони

Як повідомляв Житомир.info, в.о. міністра оборони Михайло Коваль дякував десантникам 95-ї окремої аеромобільної бригади за професійні дії в Донецькій області, а 22 квітня представники обласної влади передали для потреб військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади 5 радіостанцій, ковдри та постільну білизну, придбані за гроші благодійників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі