Влада

Житомирський губернатор Кізін не знає про розкриття справи щодо нападу на нього та нардепа Іллєнка

23 April 2014, 16:42

 Губернатор Житомирської області, «свободівець» Сидір Кізін нічого не знає про розкриття справи щодо нападу на нього та народного депутат Андрія Іллєнка.

Про це сам Кізін сказав в коментарі журналісту Житомир.info.

«Мені нічого не відомо про хід розслідування, чи встановлені особи, які замовили та організували напад. Також нічого не відомо про затримання чи хоча б ідентифікацію виконавців цього злочину. Мене, як потерпілого, повинні були б про це поінформувати», - сказав Сидір Кізін.

Нагадаємо, що 23 квітня сайт РБК-Україна повідомив, що Міністерство внутрішніх справ заявило про розкриття справи про побиття нардепа від «Свободи» Андрія Іллєнка.

«Про це на засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування дій правоохоронців під час Євромайдану повідомив начальник Головного управління кримінального розшуку Департаменту кримінальної міліції МВС Василь Паскал. «Розкрито. Я особисто доповім», - розповів він. Водночас Паскал відмовився повідомляти про те, що встановило слідство», - пише сайт.

Як повідомляв Житомир.info, 3 січня 2014 року біля Шевченківського РВ УМВС у м.Києві невідомі напали на народного депутата України від ВО «Свобода» Андрія Іллєнка та адвоката-свободівця Сидора Кізіна.

2 березня цього року Кізін був призначений губернатором Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі