Місто

На Польовій у Житомирі хочуть відкрити пральню, яка має відповідати санітарним правилам 1972 року

24 April 2014, 12:30

 В житомирському мікрорайоні «Польова» жінка-підприємець хоче переобладнати частину цокольного поверху багатоповерхівки під приміщення для прання.

Проект рішення виконкому «Про погодження реконструкції орендованих нежилих приміщень цокольного поверху в житловому будинку по вул. Кибальчича,11» опублікований на сайті міської ради.

«Погодити фізичній особі-підприємцю Долюк Тетяні Сергіївні реконструкцію орендованих нежилих приміщень цокольного поверху в житловому будинку по вул. Кибальчича, 11 під приміщення для прання, на період дії договору оренди від 01.01.2014 р. В робочому проекті обов'язково врахувати вимоги: пункту 12 Санітарних правил влаштування, обладнання та утримання пралень, затверджених заступником Головного державного санітарного лікаря СРСР 16.06.1972 за № 979-72; пункту 6.1 державних будівельних норм України В.2.2-17:2006 «Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення», - йдеться у проекті рішення.

У разі прийняття рішення, жінка повинна звернутись в інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області для реєстрації  декларації про початок виконання будівельних робіт і після закінчення будівництва для реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації. Копію декларації треба подати до виконавчого комітету Житомирської міської ради упродовж семи календарних днів з дня реєстрації.

 Також необхідно «звернутись до виконавчого комітету Житомирської міської ради упродовж семи календарних днів з дня реєстрації декларації про початок  виконання будівельних робіт із заявою про укладення договору пайової участі у розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури м. Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі