Влада

Райдержадміністрацію в Житомирській області очолив молодий депутат та бізнесмен з Новограда-Волинського

24 April 2014, 15:17

23 квітня житомирський губернатор Сидір Кізін представив громаді Ємільчинського району нового керівника райдержадміністрації – Олександра Гарбовського.

Про це Житомир.info повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації.

Вітаючи новопризначеного очільника Сидір Кізін наголосив на тому, що наразі керівники районів мають працювати для того, аби жителі області відчули себе господарями на власній землі.

«Ми змінюємо стратегію співпраці між райдержадміністраціями та місцевими радами. Ми будемо відмовлятися від практики формування провладної більшості. Адже таким чином, самоврядування перетворювалося на статиста, виконуючи вказівки райдержадміністрації. Зараз інший час, час кардинальних змін, сьогодні ми маємо працювати на громаду, а не вона на нас», - зазначив Сидір Кізін.

Олександр Гарбовський акцентував увагу на тому, що не дивитиметься на те, хто до якої політичної сили належить, і біля себе згуртує тих людей, які дійсно хочуть працювати на благо держави.

«Я готовий до максимального діалогу з тими, хто буде причетний до тяжкої праці, яка нас чекає попереду. У ці часи ми маємо об’єднати зусилля і застосовувати нові підходи в державному та місцевому управлінні. Думаю, що надані мені повноваження буду використовувати на бгало області та всієї держави», - відмітив Олександр Гарбовський.

Гарбовський Олександр Сергійович народився в 1979 році у місті Новограді-Волинському. Навчався у Харківській Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого та Національній академії державного управління при Президентові України. Працював у правоохоронних органах, начальником відділу страхової компанії. З 2008 року — засновник та генеральний директор ТОВ «Будівельна компанія «Євро-Фасад»

Очолює молодіжний рух Новограда-Волинського та обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Народний Альянс Молоді». Нині є депутатом Новоград-Волинської міської ради, член Народної партії.

Фото сектору інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі