Місто

Керівник кооперативу «Космос» звинувачує у рейдерстві депутата Житомирської міської ради

24 April 2014, 15:56

Проти начальника житлово-будівельного кооперативу «Космос» повстали мешканці будинків, які не задоволені роботою підприємства. Начальника «Космосу» люди вважають нелегітимним, бо термін його обрання закінчився, а повторних зборів кооператив не проводив.

Прочитавши такий пункт у статуті, мешканці вирішили самостійно зайнятися організацією зборів: зібрали підписи, обрали ініціативну групу і прийшли у кооператив, щоб вручити керівникові повідомлення, що загальні збори ЖБК «Космос» відбудуться 13 травня.

Активісти дізналися, що на початку квітня керівник кооперативу вже провів збори, де продовжив свої повноваження. Активісти скаржаться: на ті збори потрапили тільки люди, які підтримують керівника.

На збори 13 травня Анатолій Козарик обіцяє прийти. І запевняє: свою посаду обіймає законно, а скарги ініціативної групи – ніщо інше, як спроба рейдерського захоплення кооперативу, якою керує депутат Житомирської міської ради Олександр Величко.

Депутат Величко підтверджує, що дійсно консультував людей, які скаржились йому на керівника «Космосу», але переконує, він не збирається ні захоплювати, ні очолювати кооператив.

Активісти ініціативної групи вже розклеюють оголошення про збори, що відбудуться 13 травня у міському будинку культури. Після випадку, коли поплічник Анатолія Козарика влаштував стрілянину під час зборів будинку, вони збираються посилити заходи безпеки і попросити працівників міліції забезпечити порядок на зборах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі