Місто

Міліція розказала про 9 травня у Житомирі: посилена охорона порядку, обмежений рух, державна символіка

7 May 2014, 15:25

Упродовж 8-9 травня на території Житомирської області відбудеться 122 масових заходи. Очікується, що участь у них візьме 21 тисяча людей.

Про це журналістам повідомили 7 травня під час традиційної прес-конференції за участю начальника УМВС України в Житомирській області Юрія Демяненка.

Охоронятимуть громадський порядок на території області близько 800 міліціонерів. Також про бажання вартувати порядок у містах і селах заявили активісти громадських організацій та громадських формувань.

Загалом планується проведення 70 заходів з покладання квітів та гірлянд, 24 мітингів, 10 вуличних походів, 11 концертів тощо.

Найбільше заходів припаде на обласний центр. Під час деяких з них буде обмежено рух транспорту, - наголошують в УМВС.

Зокрема, 9 травня з метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів буде перекрито рух автотранспорту на майдані Перемоги з 8.00 до 10.30, а також на таких перехрестях: вул. Київська – Театральна, вул. Перемоги – майдан Перемоги, вул. Театральна – Котовського.

Під час покладання квітів до Монументу Слави перекриють рух автотранспорту по вул. Черняховського з 10.30 год. і до закінчення заходу. Також буде перекрито виїзд на перехрестях: вул. Черняховського – Мала Бердичівська, вул. Черняховського – Адмірала Щасного, вул. Черняховського – Героїв Пожежних.

У міському парку культури імені Гагаріна рух автотранспорту перекриють з 12.00 год. до закінчення заходу на таких перехрестях: вул. Пушкінська – Новий Бульвар, вул. Пушкінська – Чорновола, вул. Фещенка-Чопівського – Адмірала Щасного, вул. Фещенка-Чопівського – Шевченка.

Міліція просить учасників святкових заходів бути максимально терпимими і толерантними один до одного, не піддаватись на можливі провокації та використовувати лише державну символіку, аби унеможливити розпалювання ворожнечі і не провокувати штучних конфліктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі